Хемија

Хемијата е наука која го изучува составот на супстанциите, каков ефект имаат едни на други и какви промени се случуваат кога тие ќе стапат во контакт.

Додадете некој од овие елементи во вашиот процес на учење и видете дали со технологиите за учење и поучување на skoool™, ќе се случи специјална хемија.